Notícies

Curs online: "El sistema radicular de los árboles en entornos urbanos"

03/25/2020
Curs online: "El sistema radicular de los árboles en entornos urbanos"

Els propers dies 1 - 3 d'abril tindrà lloc el curs online sobre el sistema radicular dels arbres, especialment en els entorns urbans.

El curs serà de 10 hores. La dinàmica del curs serà a través de conferència en directe de 4 hores (amb alguna pausa de 5-10 min) el dia 1 d'abril i 4 hores el dia 2 amb idèntic format. L'últim dia (3 d'abril), durant 2 hores es comentaran els dubtes que els alumnes hagin enviat sobre el temari explicat. El curs es s'impartirà a través d'una plataforma de visualitzat en línia i tindrà un cost de 35 €.

Etiquetes: Arboricultura
 

Reunió Grup GIP APEVC amb representants de la subdirecció de Sanitat Vegetal i Forestal del Ministeri d’Agricultura

03/13/2020

El dia 03 de març representants dels grup GIP es van desplaçar a Madrid per mantenir una reunió de presentació del grup amb un representant de la subdirecció general de Sanitat Vegetal i Forestal del Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació, el senyor Àngel Martín Gil.

Fitxer:
 

L’APEVC, membre de l’associació Plante & Cité

03/13/2020
Plante & Cité

L’APEVC és, des d’aquest any, membre de l’associació Plante & Cité.

Especialitzada en espais verds i paisatge, Plante & Cité, creada a Angers el 2006, és una associació francesa que compta amb més de 600 estructures membres, entre les quals hi ha la majoria dels grans ajuntaments de França, les associacions com Hortis, Astredhor i altres federacions interprofessionals, els principals centres d’investigació con l’INRA, entre d’altres agents. L’associació està presidida per la Ciutat d’Angers. Des del 2010, Plante & Cité també està establerta a Ginebra a Suïssa.

Fitxer:
 

Per què un grup de gestió integrada de plagues a l’APEVC?

03/13/2020
gestió integrada de plagues

La gestió de les plagues dels arbres i dels espais verds està experimentant canvis profunds a tota Europa. Per uns, és el degoteig de restriccions en l’ús dels sistemes tradicionals, per altres és una major consciència mediambiental, però tots plegats ens n’adonem que hem de canviar el nostre enfoc en aquest àmbit...però sovint ens preguntem: com?

Fitxer:
 

Pàgines